03.05.2008 10:00

Kyselý Mělník

Tým v obměněném složení a skoro v plné sestavě odcestoval k utkáním 9. kola do Mělníka známého vinnými slavnostmi. Tentokrát nám ale pěkně zkysnul.

Bohužel už se stává tradicí, že naše družstvo se nedokáže odrazit ode dna tabulky. Nejinak tomu bylo i v tomto kole, kdy se nám nepodařilo získat ani jeden set a prohráli jsme dvakrát 0:3. Potvrzuje se, že spíše než nedokážeme najít patřičnou zbraň na naše soupeře, máme problémy s vlastní hrou. Tentokrát to byl už od počátku příjem, který nedával možnost založit kvalitní útok a naopak nutil našeho nahrávače ke sprinterským kouskům. Ale současně i hra v poli nám dělá stále problémy.

Nesehranost a dostatečná nevyhranost si vybírá krutou daň v podobě jednoznačných porážek. Ikdyž se našlo pár světlých vyjímek v šedi našeho herního projevu, jako například druhý set prvního zápasu nebo zejména úvod druhého zápasu, který jsme měli možnost i vyhrát, ale nakonec jsme se vždy vrátili do stále stejného stereotypu. V závěrečném setu už nepomohla ani obměna kádru.

Mělník - Český Brod 3:0 (25:12, 25:22, 25:10)
Mělník - Český Brod 3:0 (25:23, 25:17, 25:14)
sestava: BP, BŠ, FP, HP, MH, PT, ŠB, VF, ŽM
hráč kola: Tomáš

—————

Zpět