24.01.2010 20:59

Nymburský SKP přejel Český Brod

Nymburský deník:

 

Volejbalisté v krajském přeboru načali druhou polovinu letošní sezony. Regionální zástupci si vedli poměrně dobře. Nymburk na vlastním hřišti dvakrát pokořil poslední mužstvo tabulky z Českého Brodu a Všechlapy si přivezly jedno vítězství z Mělníka. Čelákovice si utkání odložily.

 

Nymburk – Český Brod 3:0 a 3:0


Nymburští volejbalisté potvrdili roli favoritů a v duelu s posledním celkem neztratili jediný set. „Oba zápasy byly jednoznačné. Každé utkání trvalo maximálně hodinu. Velká převaha byla patrná hlavně na servisu,“ vyprávěl po utkání nymburský nahrávač Vojtěch Věchet.

Volejbalisté SKP se v neúplné tabulce posunuli na druhou příčku. „Důležitá utkání nás teprve čekají. Teď máme čtrnáctidenní pauzu a poté nás čekají první Kralupy,“ doplnil Věchet.

 


Mělník – Všechlapy 1:3 a 3:2
 

Všechlapští volejbalisté si z Mělníka přivezli jednu výhru. O tu druhou přišli díky špatným koncovkám. „Měli jsme zvítězit v obou případech. Předváděli jsme velice slušnou hru na bloku a také v útoku. Za soupeřem jsme pokulhávali v obraně,“ shrnul hlavní rozdíly ve hře obou celků hostující Patrik Kafuněk.

Hosté vedli ve druhém utkání 2:0 na sety, přesto nakonec přenechali body za vítězství domácím borcům. „Selhali jsme v koncovce. Ve třetím i čtvrtém setu se nám nepodařilo dotáhnout do konce dobře rozehrané sety a rozhodující sadu už byla jasnou záležitostí domácích,“ smutnil po zápase Kafuněk.

 

Odkaz + foto

 

—————

Zpět